LI-64F34CA5AF17A LI-64F34CA5AF17A
top of page
Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van

Onze klanten aan het woord     

profile-image-type-person-1133815.JPG

Stef Van Opstal,

Van Opstal Klimaattechniek

Om 50jaar te worden had ik geen stress

Om 50jaar te worden in deze coronaperiode had ik veel stress. Het is bij ons namelijk de gewoonte dat familie, vrienden en buren den hof wat komen opvrolijken met poppen en spreuken. Na hun noeste arbeid verwachten ze dan een drankje en een hapje.

 

Tegen de gewoonte in mijn stoute schoenen aangetrokken en in de desbetreffende whatsapp groepjes gevraagd wie er zou willen komen. 80mensen melden dat ze komen…..shit…. wat nu….

Een mail gestuurd naar Jan van Positive Vision met de vraag wat er met de huidige maatregelen mag ( het was toen 15september). Stef, Je mag een bubbel van 10 personen thuis toelaten. Die andere 70 moet je wandelen sturen…..ofwel boek je een professionele traiteur en volg je de horeca regels. Wij kunnen dat voor jou regelen.

 

We hebben snel een afspraak gemaakt, alles overlopen en een offerte volgde snel. Duidelijke offerte met visualisaties hoe de tuin eruit gaat zien, zeer professioneel.

 

Daar de cijfers steeds slechter werden hebben we 3keer het concept aangepast. Wat wil zeggen 3keer nieuwe offertes en 3keer nieuwe visualisaties en dat alles met een aanstekelijk enthousiasme. Omdat de cijfers zo bleven verslechteren heb ik hun last minute gevraagd om het draaiboek nog bij de politie en gemeente voor te leggen zodat ze op de hoogte waren wat er in onze tuin ging gebeuren en op welke manier. Van beide instanties kregen we toestemming om het door te laten gaan. Hun letterlijke woorden. We staan het enkel toe omdat het corona draaiboek zo professioneel is.

 

 

Donderdagochtend startte de opbouw, onder toezicht van Andy. Vrijdag werden de tentjes ingericht. Sfeervol, gezellig en zeer gedetailleerd. De tuin werd uitgelicht enz… Toen we ’s avonds een tour in de tuin hadden gedaan en hun bevestigde dat alles er perfect uitzag kwam Jan nog af met een minder leuke mededeling. We hebben net bericht gehad van de gemeente dat er maar 4 mensen aan een tafel mogen zitten ipv 10.

Maar geen zorgen. Morgenvroeg om 10h00 beginnen we opnieuw met alles anders in te richten en het zal wel klaar zijn als het event begint. Normaal zou ik dan in zak en as zitten maar nu was ik al zo gerust gesteld in hun professionalisme dat ik wist dat dit ook wel goed zou komen.

 

MAAR…. Ik moet eerlijk zeggen, de mannen van Positive Vision en hun entourage kunnen staalhard liegen.  

 

Tijdens de opbouw zag ik ze dingen plaatsen die niet op mijn offerte of visualisaties stonden. Toen ik daar een vraag over stelde zeiden ze dat het voor de showcoocking was. Raar…. we hadden geen showcooking gevraagd. Toch is stillekes polsen bij de man die de tenten aan het plaatsen was…..zelfde antwoord……nog nen derde geprobeerd…… zelfde antwoord……Tot mijn vrouw een uur voor aanvang bekende dat ze een muzikale act had geregeld en heel de tijd met Positive Vision onder één hoedje gespeeld had.

 

Niet zo bijzonder maar je moet weten dat die mannen bij elke wijziging van het concept twee offertes, visualisaties en draaiboeken moesten maken. Een nep versie voor mij en een echte versie voor mijn vrouw.

 

En dat ze hun medewerkers zeer gedetailleerd briefen over wat ze moeten doen blijkt uit het feit dat ze ook hetzelfde liegen. Zeer professioneel zijn die gasten

De avond is perfect verlopen. Sfeervol en gezellig. De catering TOP, bediening TOP, begeleiding TOP! Aan niks moesten we zelf denken, niks moesten we zelf doen, buiten genieten uiteraard.

 

Ik heb zondag talloze berichtjes gehad van de mensen die er bij waren dat het een geweldig concept was, corona proof, perfect geregeld en uitgevoerd, professioneel…… Ik zou al die pluimen spreekwoordelijk in hun gat willen steken want ze mogen zo fier zijn als een Pauw.

Ik ben alvast Positive over hun Vision op het organiseren van events. TOPGASTEN en TOP Gasten 

bottom of page
LI-64F34CA5AF17A