top of page
Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van

Onze klanten aan het woord     

profile-image-type-person-1543020.jpg

Michèle Vochten ,

AR-VO architectuur, vorm & omgeving

Positive Vision heeft onze kantoorwandeling op een corona-proeve manier ondersteund.

 

Voor offerte had PV enkele voorstellen opgemaakt en ik vroeg enkele wijzigingen. Dit was geen probleem en we kregen een passend voorstel met nog enkele opties.

 

Na een keuze te maken voor een wandelzak met op het einde soep en bagel, werd er door PV nog naar onze voorkeuren van drankjes in de wandelzak gevraagd, zodat iedereen een op maat gemaakte picnic zak had.

 

Deze zak mochten we in ontvangst nemen op het vertrekpunt, waar PV alle zakken netjes had opgesteld op een tafel. Dit was voor mijn medewerkers en ik al het eerste teken van "dat gaaat hier in orde zijn". We kregen een goed gevulde zak met versnaperingen, drankjes en een mooi degelijk plastic glas. Zelfs een stoppentrekker was niet vergeten in elke zak.

 

Op het eindpunt stond Jan klaar met een aangekleed buffet met decoratie, Bagels en warme soep klaar op genuttigd te worden. Aan alles was gedacht, bestek, peper en zout, broodje, botertje, en dat allemaal op een corona-veilige manier.

 

Voor het budget dat we voorzien hadden, hebben we enorm wat gekregen: zowel qua versnaperingen, eten en drinken, maar ook qua beleving!

 

Wij vinden de service van PV alvast Top!

Deel alle goede klantrecensies over je bedrijf. Dubbelklik hier of klik op Tekst bewerken.

bottom of page
LI-64F34CA5AF17A